Thursday, May 29, 2008

AM I THAT CUTE?





ni picture aku dgn housemate hostel aku.lokasi:toilet@pavilion :p
cik bunga nie kecik saja org nye.org kata pokok bonsai!hihi.
diew baru dikecewakan oleh bf nyew yg main kayu tiga.
tapi skunk aku tgk diew lebey ceria berbanding time frust dulu lah.




aku suka sgt wat mulut muncung camtu secara tak sengaja lah! maybe sbb naturally mulut ku mmg muncung gitu sbb kecik-kecik dulu suka sangat nangis n merengek kat mama aku.
rindu nya rambut japanese aku nie,skunk sejak masuk study dah xley kaler2 rambut.
hitam bersinar je la jawab nya! x)



gambar ni member2 ckp macam ank jepun.tapi aku rasa xde la sampai tahap gitu.juz be the cutest pose u can lol.hehe:))



smpai disini sajew la utk ari ni.
klau nk ltak semua gamba sampai esok pun tak abes nyew tau!
daaa..
slm syg muuaah!






No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger