Sunday, October 14, 2012

zero pageviews?? tolong jawab!

Assalamualaikum w.b.t

Selamat hari Isnin untuk semua blogger..pagi-pagi tadi aedy dah mengamuk bergaduh dengan abang aedy. teruk punya gaduh,aedy main campak barang kat dia..tapi lambat laun semua tu akan dilupakan..kerana air yang dicincang tak akan boleh putus..kecuali kalau tak bayar bil air memeyy la air kat umah tu kene potong ye!

(blog paling atas sekali tu sebab aedy dah klik untuk view blog, sebab tu total pageviews naik jadi 1)

Aedy masuk blogger harini terkezuts beruks tengok semua blog-blog aedy, total pageview semua jadi kosong! kenapa ek? tak pernah pulak jadi sebelum ni, padahal setting untuk total pageview aedy set untuk All Time.. peliks laa..napew ek? sape yang ada jawapan tolong kongsi ek!

PEACE! :)

Wednesday, October 10, 2012

blog baru saya - 1MBD :)


Assalamualaikum w.b.t..

Lama gilaaaaaaaaaaaaaaa tak update blog ni. Bahan tu banyak tapi malas tangan ni nak mengetik keyboard pc. Kebelakangan ni pun aedy sibuk dengan kerja sebab staff dah makin berkurang kat office ni, so paham-pahamla..kerja makin menimbun laa kat kitorang yang tinggal sekerat ni.

Di kesempatan ini jugak aedy nak bagitau korang-korang bahawasanya di dalam perut aedy yang sedia boroi nih, dah berisi! haha! Ok anak lagi! Memang kilang betul..adoi! Usia kandungan sekarang dalam 18 minggu a.k.a 4 bulan setengah. Aedy memang berharap sangat dapat baby girl kali ni, tapi hurmmm..takde rezeki lagi..2 minggu lepas aedy pegi buat scan ultrasound kat Klinik Mediviron sebelah WangsaWalkMall dan keputusannya..it's a boy again! ..hampa tapi bersyukur dengan rezeki yang Allah s.w.t dah berikan buat Aedy dan family.

Ok dah-dah enuff..ni Aedy nak habaq mai kat cheq semuaaa...Aedy tengah mengerjakan blog baru 
(..blog ni pun dah bersarang labah-labah tak hupdate..konon la nak ade blog baru. puik!!..)
Nama blog terbaru ni : Direktori Laman Blog Malaysia . Blog ni berfungsi sebagai hub untuk para penggemar dan pembaca blog untuk search blog-blog yang famous-famous..senang citer semua blog aedy include kan dalam ni..blog dari Malaysia je tau! harap maklum! so singgah2 laa ye €€& tinggalkan link korang kat sane :p 
peace!
There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger