Sunday, May 15, 2011

Majlis Pertunangan Seorang Sahabat

14/5/2011
lokasi : kg sungai tua tambahan,batu caves, selangor.


Dah plan dari awal nk gi majlis member time sekolah puteri aku yg sorg ni..
bile dye invite je kat facebook, trus aku bg tau hubby yg ak nk gi tgk member aku ni tunang..
Alhamdulillah semua berjalan lancar walaupun pada awalnye ade sesat sket la nk mencari lokasi umah makcik dye ni..


yati nmpak comel je pakai sepasang baju kebaya labuci warne krim..
so, jgn la org nk berprasangka buruk yg aku ni mudah lupe kawan okayy..
ni member aku time skolah puteri dulu..kenal dari form 1 sampai form 3..pastu terputus terus hubungan dekat 5 tahun gak kot..nasib bek ade FACEBOOK tolong rapatkan & jalinkan kembali sebuah persahabatan yg kian usang..
so yati, aku harap ko cepat2 naik pelamin dan timang anak okayy..insyaallah amin..!!



[ opss! jgn lupe undi ikaa kat WWWOW.MY okay!! kategori : MUST FOLLOW PERSONALITY dan TOP MAKAN2 EXPERT .. search : ikaa shanay ...undian anda amat2 berharga buat sayep! sila klik pada gambar di bwh..]

for MUST FOLLOW PERSONALITY
dan dan dan..

for TOP MAKAN2 EXPERTS

Wednesday, May 4, 2011

WWWOW AWARDS BY DIGI :)

hey girls yg ku sayangi comel2 molek2 belake :) [ayat nk menyentuh je! ]

arini ikaa masuk digi wwwow award contest. ntah la, x budget nak menang pun, masuk saje2, klau menang lagi bagoss kan? :)

ikaa masuk kategori MUST FOLLOW PERSONALITY & TOP MAKAN2 EXPERT

ade rezeki ade laa hasilnya, klau xde pun xpe.. terserah pada mereka & keluarga mereka laa kan!

vote fer me! [ klik pada gamba2 yg berkenaan okayy ]




for MUST FOLLOW PERSONALITY

dan dan dan..



for TOP MAKAN2 EXPERTS

terime kaseh kerana mengundi Y.B DATIN IKAA okayy! haha!


There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger