Sunday, June 1, 2008

hari ini 01062008


ola!
ermm..tak byk yg nk aku cerita ari ni..
ptg tadi aku dgn azraf plan gi tgk wayang
kitorg pun gi la klcc..tgk2 xde citer yg best pun..yg ada pun citer indiana jones..narnia..long khong..mana pergi filem2 malaysia?urmm..disbb kn aku xminat tgk citer2 tu kitorg pun blah gi food court.
yg sakit hati nyer tgh beratur punya panjang kat kaunter teppanyaki tu,boleyh pulak ada 'sekor' pompuan cina yg dtg dari planet mana tiba2 potong barisan aku..mmg panass arr..
klau cina tu cina arr gak..mkn babi punya orang!
azraf pulak beli mcD jew..
abes makan kitorg gerak naik cab gi sungei wang..
masih byk driver teksi kat kl xpakai meter,ada ke patut dari klcc gi sg wang cas RM10-RM20..mmg cekik darah..
kitorg jalan2 dlm sg.wang,
azraf nk cari subang utk piercing bwh bibir diew..
mula2 kitorg singgah kdai piercing beli subang tu harga RM20,so,smbung jalan2 lagi,aku nk singgah CHAMELON,kdai aksesori prempuan tu..upe nyew subang2 macam tu lagi murah RM5 dah boleh dapat..apalagi,kitorg borong lg subang2 tu..
and then itorg shopping pakaian..aku dapat 3 helai baju+1 dress[nk pkai gi mana ntah la]
n azraf beli 2 helai tshirt kat padini..maklumla tgh sale 50% less..hehe
azraf gi satu kedai engat nk beli sluar jenis straight cut ala-ala skinny tu..alih2 jadi macam amy search zaman 90-an tu sbb ketat gile sluar tu[cancelled!]
ouh!terserempak dgn finalis AF5, toi dgn riz..dgn dua org aweks kat dpn watson..eh,bukan ke toi dah kawen..tu awek mana lak ek..
nk dkt kul sepuluh kitorg balik naik monorail n star balik umah..
thatz all 4 today.

[mesti korg tertanya2 gamba siapa kat ats nie..,itu NISA,housemate aku.cute kan..,first time tgk diew pakai skirt tau! tapi ok je kan.. x) ]
There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger