Friday, May 30, 2008

11 januari by gigi [my fav!]

sebelas januari bertemu
menjalani kisah cinta ini
naluri berkata engkaulah milikku
bahagia selalu dimiliki
bertahun menjalani bersamamu
kunyatakan bahwa engkaulah jiwaku

akulah penjagamu
akulah pelindungmu
akulah pendampingmu
di setiap langkah-langkahmu

pernahku menyakiti hatimu
pernah kau melupakan janji ini
semua karena kita ini manusia

akulah penjagamu
akulah pelindungmu
akulah pendampingmu
di setiap langkah-langkahmu

korus:
kau bawa diriku
ke dalam hidupmu
kau basuh diriku
dengan rasa sayang
senyummu juga sedihmu
adalah hidupku
kau sentuh cintaku dengan lembut
dengan sejuta warna

[lirik ni mungkin amat bermakna bagi seseorang yang memilih hanya cinta sejati dlm hidupnya]
[seperti diriku! ;lurve u my darlink=azraf!]

Thursday, May 29, 2008

AM I THAT CUTE?





ni picture aku dgn housemate hostel aku.lokasi:toilet@pavilion :p
cik bunga nie kecik saja org nye.org kata pokok bonsai!hihi.
diew baru dikecewakan oleh bf nyew yg main kayu tiga.
tapi skunk aku tgk diew lebey ceria berbanding time frust dulu lah.




aku suka sgt wat mulut muncung camtu secara tak sengaja lah! maybe sbb naturally mulut ku mmg muncung gitu sbb kecik-kecik dulu suka sangat nangis n merengek kat mama aku.
rindu nya rambut japanese aku nie,skunk sejak masuk study dah xley kaler2 rambut.
hitam bersinar je la jawab nya! x)



gambar ni member2 ckp macam ank jepun.tapi aku rasa xde la sampai tahap gitu.juz be the cutest pose u can lol.hehe:))



smpai disini sajew la utk ari ni.
klau nk ltak semua gamba sampai esok pun tak abes nyew tau!
daaa..
slm syg muuaah!






antara IPTS dan IPTA

sesetengah ada yang berkata,
sesetengah cuma berbisik,

adakah IPTS menjamin kualiti pembelajaran?
dan kehidupan mendatang..

mereka hanya menyokong IPTA yg dikata sebagai
menara gading yang sempurna di mata

tapi apa sebenarnya yang anda ketahui
kenapa kami memilih belajar di IPTS
kerna mungkin..
pengkhususan yang ditawarkan oleh sang IPTA,
tidak lah seperti yang dimohon dan diharap
tidak boleh dipaksa jika kita tidak suka

jadi kami bebas untuk mendapatkan pengkhususan yang kami idam
hanya di IPTS
walau yuran pengajian sedikit tinggi
tapi kami selesa

jadi pada yang hanya ingin tunjuk lagak
kerna berjaya ke IPTA
kita sama sahaja
kami pun di jurusan yang sama juga
lihat dulu
nanti siapa yang berjaya menamatkan pengajian dan mendapat pekerjaan bermutu
baru lah boleh berbangga dan hidung tinggi
There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger