Sunday, March 15, 2009

hari ini 15032009

HARI ini bermula apabila membe klaz akuh SHELLA kol aku sedang aku lena tido.
AKUH pun pelik pehal la MINAH nie kol aku pepagi nie..baru pukul 8..dan lagi satu yg akuh pelik sgt,arini ari AHAD.
so kenapa SHELLA nie kol akuh?
tetiba je ZZZAAASSSSZZ!!terlintas dalam KEPALA OTAK akuh..
akuh sebuk carik notebook akuh..
arini exam ke???
walawei!TEPAT jangkaan akuh!
akuh pun jawab si SHELLA ni kol..
owh dia tak dpt DUDUK exam arini coz tgh ondway balik dari kampung..
MEMANG dalam hati akuh,akuh syukur GYLE shella kol akuh..
sebab akuh tak ingat langsung arini adew EXAM.
akuh pun terus bergegas bangun DAN mandi DAN bersiap..
start ENJIN moto da. SUUUPPP!! macam minah rempit..
haha..kengkabut nyer pasal..
mana taknye jap lagi je exam..AKUH belum amik admission STICKER..
sampai kat kolej akuh terus meluru ke CREDIT CONTROL..
pas amek sticker yang TAK BERAPA NAK LAWA TU,akuh gi pulak bangunan blkg..
nek lif.tekan TINGKAT 4.
masuk kelaz.
aduhai..lemah SEMANGAT bila bace question PAPER.
satu mende pun tak STUDY..
ah Hentam je laa..
huih! SETENGAH JAM akuh dah abes jawab sumew..
terer tak??!!
haha..
tak tau la pulak MARKS dah kuar nnt akuh dapat berapa...


:)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger