Tuesday, September 27, 2011

freak malay girl.

who's freak? yes, im freak. a freak~weird malay girl.
because of what? because im prefered to write in english,more than malay. but im prefered to speak in malay,more than english.
look how weird i am?? ahaha..diz is what we call 'anak melayu tak sedar diri'. agree wimme? :p

it's been a long time i didn't use malay words in my blog. so today i sorely wanna write in malay. so badly. haha. mereng sudaa~

story is, ( aiseyh ter-tulis english lagi ..please la okay! )
al-kisah nye mcm ni, aku ni mmg dari skolah suka sgt menulis dlm bahase omputeh, nk wat camne sbb subjek english aku mmg power doww~ blueks! :p tapi masalah nya aku ni tak gheti, ( bukan xgheti la kan, tapi x 'fluent' ) nk speaking omputeh..menulis mmg power,tp bila nk menyebut, sepatah haram pun tegagap-gagap nk keluar dari mulut ni..
aku ade apply satu keje yg memerlukan aku fasih berbahasa inggeris,tapi time aku jwb call utk interview tu pun aku dah tergagap nk cakap dgn minah tersebut.. takut ohh nnt klau interview diorg tanye soalan mcm2 kat aku, jawabnye mmg mengalir laaa..mengalir air mata! kirim salam syg la mmg xkan dpt keje tersebut klau aku gagap nk speaking london. alamak hai,camna ni..nk wat lagu mana ya..?

oh my god please help me bout diz!

gambar ter-latest menggedik sblh tong sampah.kohkohkoh! :)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger