Thursday, April 21, 2011

CANDID CAST & THE CURVE && ONE UTAMA

april 20, 2011


aku, kak wa, ayu ngan makram pegi casting untuk iklan digi.
lokasi : CANDID CAST damansara kim, petaling jaya..
memang lawak gila casting kat sini, macam2 kene buat, posing mcm model lah..shuffle dan yang paling xtahan tu setiap sorang kene wat menari retro agogo..
part tu yg lawak gila aku ngan kak wa dah termenung jap kat situ xtau mcm mane nk menari retro, ape lagi kitorang pun bantai je la menari cucuk2 bintang tu smua..
time makram nak casting je, ujan turun lebat gila!
dalam 2 jam gak la kitorang berempat casting..lpas slesai semua dah lapar kan..
maklumla ujan..perut rase bertambah2 kosong la..kitorang gi makan kat waroeng penyet@the curve..
burppp~~ alhamdulillah..boleh tahan la makanan kat sini..2nd time mkn ayam penyet!
okayy then kitorang sambung merayau ke one utama pulak pegi main game ngan karaoke jamban..
hahah, aku yg suara katak ni segan laa dgn kak wa & ayu yg suara mantopp gila!
abes melalak cam gila nyanyi lagu bruno mars & lagu dewa 19,, kitorang pun balik..
kat luar still hujan, so makram & kak wa dengan baik aty nye anta aku & ayu sampai KL Sentral..
THX KAK WAWA & BRO MAKRAM :)
dari KL Sentral hubby aku pun pickup then balik..
wah penat gila la rase! balik tido!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger