Thursday, April 7, 2011

KLMU-CLEO FASHION SHOW 2011 @ SIME DARBY




Ni antara gambar2 yg sempat snapshot sblum show bermula..sepatutnya aku dgn dayang2 lagi 2 org pegang banner, tapi last minute cancel sbb bongok mane ntah xbuat pun banner tu & xbg tau kitorg..so kitorg mcm sia-sia je la berlatih 1 minggu dari pagi smpai ke petang duk kolej, tp xdpt perform ape yg sepatutnye kitorg buat..hurmmm...
so aku ngan dayang2 sekalian tu just perform utk opening je sbagai pelakon bisu! kahkah..
jadiklah dari xbuat ape2 kan..
bongoks!! :p

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger