Friday, October 7, 2011

mengarut macam cencurut.

bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum w.b.t

Harini aku tak payah lagi pegi praktikal sbb dah abes! yezz!
So pagi2 bangun boleh rilex2 tak yah tergesa2 bersiap gi praktikal :) ( senyuman menguntum )
Kul 10 pagi, mama aku teman kan aku pegi ke pejabat pos Taman Melawati untuk ambik parcel POS LAJU sbb kelmarin posmen dh melecet tangan ketuk + gegar pintu pagar umah aku coz xde org kat umah time dye hantar..haha..
dh dapat CONTACT LENS yg aku order tp dpt free dari YAYA NORHAN.. 2 pasang lagi tu oke! thx syg!

Then gi bermalas-malasan di umah mak mertua haku..mak mertua aku lak nk kuar, dye nk bawak anak aku skali jalan2 samew dye..aku pun merelakan je laa..
Duk sana tengok tv sampai tertido-tido..bila ujan angkat baju kat luar..pastu sambung tgk tv agy..

Ohh bosannye..
Bila ujan lebat, astro pun xdapat coverage, mmg stok bosan tahap tergaru-garu,
aku pun men-chiow kan diri pegi ke salon mak aku, online sat, snap2 gamba mengarut..dan dan dan..
balik umah dengan mak aku..
bosan kan?kan?

inilah hasil kebosanaan terlampau aku..taraaaaa..!!


caption gambar : contact lens tajaan YAYA NORHAN :)

2 comments:

  1. laa..cun salah,huduh pun salah..
    haha..ni bukan kategori cun, tapi sedap mata memandang
    kuikui~~

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger