Wednesday, October 5, 2011

interview yang gagal.



tengah hari td ikaa pegi satu job interview di sebuah kafe dekat2 kawasan umah ikaa.
pakaian da vogue abes tapi pegi jalan kaki pakai selipar jepun..haha..high heels simpan dlm beg dulu coz takut melecet pakai berjalan jauh2..(korg pun mesti ade yg wat cmtu kan kan :p )

bile sampai,tengok cafe tu baru je nk bukak, tanye staff tu.."Puan Min ade x?" ..staff tu kate " dye blum sampai lagi kot..jap saye try call dye, akk duduk la dulu ye"..
tunggu punye tunggu ade laa setengah jam duduk dlm cafe tu duk berkipas pakai MENU CARD je sbb diorg lum pasang kipas..last2 aku sms je Puan Min tu, rupenye interview kat opiz tingkat atas..

cett ! buat ponat den je nunggu berpeluh ketiak kat kafe tu td..naik opiz baru laa lega kene aircond..

setelah di interview oleh tuan punye cafe selama lbey kurang setengah jam, maka dengan rasminya..
AKU TAK DAPAT KEJE TERSEBUT! haha..

bukan ape,sbb shif keje dari kul 12 tgh hari sampai 12 malam..mmg tak arr! xpe, aku dtg pun saje je nk cube nasib..

pastu sebelum balik,bos jemput makan minum dulu kat kafe, free of charge :)
so dapat la merasa MEE UDANG ngan jus BUAH KEDONDONG dengan percuma senang hati nye :)




take a shot before leaving for tha interview ;p

3 comments:

  1. 12 tgh hari sampai 12 malam...fuhh penat tu...bek tak payah keje kan.....hihi

    ReplyDelete
  2. takpe ika..boleh try dekat tempat lain nanti..:D

    ReplyDelete
  3. tahu xpe kan..malas la nk keje 12 jam..buat ponat badan je..gaji pon sikit seco'et je..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger