Saturday, December 17, 2011

Makin hari makin tua! Kalau makin muda kan best.

Weeee~~
birthday saya lagi 2 hari je lagi! Pantas betul masa meninggalkan kita, makin hari makin tua..sedorr diri tua ya!
2 hari lagi genap umur 22.. Tahun depan jadi 23 pula, tahun lagi depan 24..pastu 25..tup tup dah umur 30 tahun! Huarghhh!! Oh tidak!!
Agaknya sampai umur berapa laa ikaa masih setia ber-blog ek..sekarang pun dah 3 tahun ber-blog.. Mungkin umur 75 nanti ikaa pencen menulis blog kot, sebab dah rabun tua satu hal, password pun dah tak boleh nak memorize.. Tua nyanyuk dah masa tu! :)
birthday wish tahun ni dengan harapan tahun depan akan jadi tahun sukses dalam kerjaya..walawehh pasang cita-cita tinggi.. Tapi tinggi sangat pun tak boley sebab ikaa gayat! Haha..
Apalah agaknye hadiah dari husband ya.. Wait n see!

2 comments:

  1. wahh,
    kompem dapat suprise dari husband ni.

    hehe, nak wish awal boleh?
    happy birthday! May all ur wishes come true :')

    ReplyDelete
  2. Thx iman..boleh panggil iman x ni?? Hehe :p

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger