Thursday, January 26, 2012

over-excited padahal takde benda pun.

Oh my, how i stalked into those blogs making me real excited to have back my online shop just like before. Apahal ni speaking english bajet cam bagus la kan ( kalau tengok entri sebelum2 ni sebenarnya lagi banyak entri english banding entri bahasa kebangsaan ) hohoho..

Ni tengah berjinak-jinak lah tulis entri dalam bahse kebangsaan kan ( tulis 'bahasa' pun dah salah kat situ! )

La ni masih dalam waktu bekerja-kerjaan tapi biasalah agak-agak waktu dah nak berambus balik macam ni ada la free time sikit terjah blog-blog orang kan. Terima kasih kerana menulis entri-entri yang ohsem untuk dibaca oleh aedy (cewahh)
1.Fatin Liyana - Honeykoyuki ( Blog tak basi sebab entri awak super ohsem )
2. missADot Shop ( kepunyaan mrs.yanny )
3. pastelina ( mrs.yanny punya jugak but partner with miss Shea )
4. My Amethys
5. Maria Elena punya blog - lupa nak copy link before close tab tadi !

Waduh-waduh alahai blog diorang ni memang best. Aedy duk layan entri Fatin Liyana dari lunch hour tadi sampai la dah nak pukul 6 ni ( sambil-sambil buat keje la kan ).
Pastu bila masuk ke blog online shop terasa macam nak rasa balik pengalaman lepas handle 'Myspace Shop' . Dah lama jugak aedy tak buat online shop disebabkan oleh kekangan masa dan tak tentu hala. haha. Okay, memang ada cita-cita nak buat online shop balik.



Nak tau nanti aedy buat online shop apa, jual apa, ahh korang tunggu je lah duk diam-diam kat situ


XD

XOXO

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger