Tuesday, February 7, 2012

5 tahun berblogging.ape dapat?

Hampir 5 tahun aedy berblogging disini.
Aedy tengok ramai blogger muda yang masih berjinak-jinak menapak dalam dunia blog, lebih maju dan ramai follower dari aedy,lebih lawa blog mereka banding aedy punye, walhal aedy dah menapak sejak tahun 2008.
Kenapakah?
Apesal nya blog aedy ni takde orang nak follow? Tapi aedy sendiri tahu jawapannya.
wink*wink**

1) Tak rajen hapdet blog
2) Rajin singgah blog orang lain, tapi tak tinggal kan jejak yang blogger tersebut boleh notice kita
( dengan klik FOLLOW + BLOGWALK je tak cukup kot!?)
3) Blog suram ( padahal dah siap letak radio kot! )
4) Entri tak berapa nak menarik kot!
5) Blogger nowadays muda2 sokmo, mana laaa nak follow blogger yang bukan sebaya diorang macam aedy ni kan!
6) ............................................................ ( tolong tambah lagi boleh? )


Aduhai,, blogger muda yang masih student mungkin banyak masa lapang untuk hapdet blog diorang, macam aedy ni dengan status ibu dan berkerjaya, susah nak cari + curi masa untuk hadap PC kat umah, kat tempat keje pulak banyak link yang kene block.

Al-kisah si aedy blogger since 2008
=.='


warghhh sadisnye takde orang nak follow kitew!!!
T.T
(nanges laju-laju! camne tu??? wakwakwak!)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger