Wednesday, March 28, 2012

ABPBH 2011

Okay one more entry for today.
Alang-alang tengah rajin nak mengetik keyboard ni kan..

Anugerah Bintang Popular Berita Harian atau dishortform kan; ABPBH 2011 bakal berlangsung dalam 10 hari saja lagi..Aedy dah puas mengumpul borang undi dalam paper Berita Harian setiap hari nak tengok sangat Aaron Aziz menang untuk tahun 2011 ni. Ade lah sikit, tak banyak pun borang yang aedy hantar..dalam 30 keping je kot!




ABPBH VOGUE DE VASS!! haha, sebenor benornye dah takde idea nak tulis ape pada kad tu..

Bagi yang belum mengundi tu, aedy rase dah tak sempat kot nak hantar undian lagi kan kan..so korang semua kumpul keratan yang disiarkan dalam paper Berita Harian setiap hari..dah cukup 10 keratan, pergi tebus kat Balai Berita Jalan Riong untuk 2 tiket percuma ke Anugerah Paling Berprestij di Malaysia ni wokeyh!

✌ peace.♥ love.✘ no war.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger