Wednesday, March 28, 2012

Digi WWWOW Awards 2012 official launch. #Part 2

Salam,

Baru nak update dah nak dekat seminggu dah. aedy terlalu sibuk dengan kerja, hari ini baru sempat nak update entri pasal Digi WWWOW Awards 2012 yang telah dilancarkan pada hari sabtu lepas, 24 March 2012 bertempat di D'House Digi Telco, Subang Hi-Tech Industrial Park Shah Alam.

Malas nak cerittaaaa banyak, story mory lebih pun mesti korang malas bace..kita zoom-in pada gambar2 yang sempat aedy hamek mase di sana..layannnnn zasss~~~

Pagi pukul 10:30 am. menjamu 'pecah-laju' sebelum start event


tak minat watak cosplay2 ni, tapi bukannya kene bayar pun kan untuk tangkap gambar dengan diorang =p





okay that's me. abang depan ni suka lindung muka saya mase tangkap gambar, lu bikin gua panas bro!!


our lunch! thanks NANDO'S i lurve it!


tak sah kalau tak cam-whore. peace yaww!


Okayy, Maria Elena datang selepas saya angkat kaki pulang. ohh sadis nye, tak sempat nak jumpa beliau!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger