Tuesday, March 20, 2012

Digi WWWOW Awards 2012 official launch.

Assalamualaikum para blogger, para pembaca mahupun para-para sakura sekalian.

Ni den nak habaq sikit,saje rajin pulak nak menulis sebab mood tengah riang gembira di pagi-pagi hari ni ツ

Ade tak korang pernah dengar DiGi WWWOW Awards? Ia telah dirasmikan bermula tahun 2011 yang lalu dan kini ingin mengukuhkan lagi kedudukan di carta anugerah online Malaysia apabila Anugerah Internet tersebut akan muncul semula pada tahun ini khas buat semua pengguna internet di Malaysia.

Aedy tahu mesti ramai yang join Digi WWWOW Award ni tahun lepas kan? berentap untuk kategori #BloggerOfTheYear kan kan?..jom kita sorot kembali para pemenang anugerah tersebut pada tahun lepas..:-

Best Internet For All Idea : A.F.O Radio
Best Internet Good Award : Petfinder.my
Blogger of the Year : Anwar Hadi
Fave Malaysian Female Online Celebrity : Stacy
Fave Malaysian Male Online Celebrity : Nicholas Teo!
Fave Person Over 40 : Brandjontan
Fave Person Under 15 : Let It Be
Fave Tech Head : The Techno Hut
Must-Follow Personality : Anwar Hadi
Online Shop Of The Year : Karysma Beads and Sequins
Online Story Of The Year : Suzuki AFF Cup
Picture Of The Year : Beautiful White Orchid
Top Kay Poh : Lee Zi Wen
Top LOL : BlogSerius
Top Makan-Makan Expert : OhMalaysia
Video of The Year : Anwar Hadi

Last year #Anwar Hadi menang besar dengan berjaya menggondol 4 anugerah.Tahun ni aedy pasti beliau akan muncul kembali untuk merebut takhta tersebut.

Oklah dok cerita panjang tahun lepas punya, meh oden cerita tahun ni punya pulak yeeee~~
Pelancaran..atau..perasmian * haa baru betul ayat*! haha! Perasmian Anugerah internet ni akan diadakan di D'House Subang Hi-Tech Industrial Park Shah Alam pada 24 March 2012 bersamaan dengan hari sabtu ini!

Kebetulan Aedy dah dapat email yang mengatakan aedy telah dijemput untuk meramaikan dan memeriahkan lagi majlis tersebut..boleh bawak 2 orang lagi bersama aedy dan masih berfikir2, aedy nak bawak siapa pegi sane =.=' ummmmm.. ni laa rupe invitation yang aedy dapat bersama email tersebut..


Ape lagi jom pakat datang ramai-ramai okayy!! jumpe disana!!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger