Sunday, October 14, 2012

zero pageviews?? tolong jawab!

Assalamualaikum w.b.t

Selamat hari Isnin untuk semua blogger..pagi-pagi tadi aedy dah mengamuk bergaduh dengan abang aedy. teruk punya gaduh,aedy main campak barang kat dia..tapi lambat laun semua tu akan dilupakan..kerana air yang dicincang tak akan boleh putus..kecuali kalau tak bayar bil air memeyy la air kat umah tu kene potong ye!

(blog paling atas sekali tu sebab aedy dah klik untuk view blog, sebab tu total pageviews naik jadi 1)

Aedy masuk blogger harini terkezuts beruks tengok semua blog-blog aedy, total pageview semua jadi kosong! kenapa ek? tak pernah pulak jadi sebelum ni, padahal setting untuk total pageview aedy set untuk All Time.. peliks laa..napew ek? sape yang ada jawapan tolong kongsi ek!

PEACE! :)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger