Wednesday, October 10, 2012

blog baru saya - 1MBD :)


Assalamualaikum w.b.t..

Lama gilaaaaaaaaaaaaaaa tak update blog ni. Bahan tu banyak tapi malas tangan ni nak mengetik keyboard pc. Kebelakangan ni pun aedy sibuk dengan kerja sebab staff dah makin berkurang kat office ni, so paham-pahamla..kerja makin menimbun laa kat kitorang yang tinggal sekerat ni.

Di kesempatan ini jugak aedy nak bagitau korang-korang bahawasanya di dalam perut aedy yang sedia boroi nih, dah berisi! haha! Ok anak lagi! Memang kilang betul..adoi! Usia kandungan sekarang dalam 18 minggu a.k.a 4 bulan setengah. Aedy memang berharap sangat dapat baby girl kali ni, tapi hurmmm..takde rezeki lagi..2 minggu lepas aedy pegi buat scan ultrasound kat Klinik Mediviron sebelah WangsaWalkMall dan keputusannya..it's a boy again! ..hampa tapi bersyukur dengan rezeki yang Allah s.w.t dah berikan buat Aedy dan family.

Ok dah-dah enuff..ni Aedy nak habaq mai kat cheq semuaaa...Aedy tengah mengerjakan blog baru 
(..blog ni pun dah bersarang labah-labah tak hupdate..konon la nak ade blog baru. puik!!..)
Nama blog terbaru ni : Direktori Laman Blog Malaysia . Blog ni berfungsi sebagai hub untuk para penggemar dan pembaca blog untuk search blog-blog yang famous-famous..senang citer semua blog aedy include kan dalam ni..blog dari Malaysia je tau! harap maklum! so singgah2 laa ye €€& tinggalkan link korang kat sane :p 
peace!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger