Sunday, October 16, 2011

pening beruk


hai kawan-kawan blogger yang manis2 dan hensem2 skalian..

ikaa dah start malas nak blogging balik!
pertama, sebab memang takde topik..kedua, ikaa tengah pening beruk menyiapkan final year report yang perlu di-submit sebelum 6 hb depan..
pening beruk tu macam mane tau tak? tu la dia pening tahap tergaru-garu..haha! kan da mcm beruk :p

pada saat ika tengah update post terbaru ni, ikaa baru siapkan 58 mukasurat untuk report tu..dan masih perlu 42 mukasurat lagi sebelum ready untuk di-print!
Ya Allah, sumpah dah tak tau nak tulis ape lagi untuk tambah muka surat yang xcukup tebal ni..

Mari search di google! kot2 ade info yang boleh ditokok tambah ke dlm report..kalau boleh letak gambar tyra banks ke..kim kardashian ke..pamela anderson ke kan! kot boleh dapat markah extra from lecturer! ye laa, yang marking report kitorg lecturer lelaki, tetiba dia jadi suka lak kat report ikaa sbb ade letak gambar2 pompuan seksi meksi baru la dapat markah lebih! huahuahua :)

Chaiyokk!! 42 pages more ikaa!! glory~glory man united~~! ( ahh tetibe lak masuk lagu man U ni.. *&*^%$##@! )


caption gambar : ini boleh la ibaratkan sebagai saye..sedang menyiapkan report sambil dukung anak ♥

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger