Thursday, November 10, 2011

pakai NOKIA best hape :)


lama nya tak update blog semenjak tekun menyiapkan tesis tahun akhir kuh..sekarang semua kembali normal, takyah nak sesakkan lagi otak + sesakkan rumah dengan notes-notes yang berterabur akibat pening menyiapkan tesis..
tesis pun dah submit pada lecturer yang berkenaan, hensem lagi macho incik Elmy ( ambik hati!haha )

Ikaa jarang sangat nak online blogger ni, bukan sbb tak sayang..sayang ikaa pada blogger sama sayang nye ikaa pada myspace dan facebook..twitter sayang sikit je! hehe..

Kebelakangan ni hanya online dengan menghadap handphone NOKIA C3-00 yang ketinggalan zaman ni, ikaa tak mampu nak pakai blackberry, iphone atau galaxy ace macam kawan2 ikaa yg lain..ishk ishk.. sendu pulak rasa :-(

Tapi pakai Nokia pun best hape..banyak aplikasi boleh dimuat turun dari OVI STORE..ikaa pun ada Facebook Mobile--Twitter by Nokia--ChatPRO for Facebook..Foursquare pun ade tau..! sayang nya satu je takde..Blogger.com on mobile!

Bila online Blogger pakai handphone gerenti jamm sbb trafik terlalu padat dan page terlalu berat utk load pada skrin handphone yg kecik cenonet nih..kan best klau Blogger.com cuba buat aplikasi Blogger, yang senang dan ringan..so xpayah loading lama dan page tak jamm..gerenti ikaa update blogger tiap hari :)

sedar tak sedar dah masuk bulan November kan..sebulan lebih lagi genaplah kita melangkah lagi sekali ke tahun baru 2012..semoga umur ikaa dipanjangkan, dimurahkan rezeki selalu agar dapat ber-Blog lagi dengan kalian semua.. <3
caption gambar : gambar snap pakai handphone pun berkualiti jugak kan, tapi x setanding DSLR lah :p

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger