Wednesday, January 18, 2012

tekun bekerja, twitter tak lupa..blogger..alamak lupa!

hey hey hey member2 blogger yang masih setia terjah blog2 orang sana sini situ sinun!

Selepas sekian lama tidak meng-hapdet blog, kini tora datang lagi!

Wow tak perasan pulak sejak ikaa dah setat keje baru, ikaa seakan-akan lupe macamne nak hapdet blog..kehkeh..

ade la skali dua bukak tapi lepas belek sambil bergelek,--terus sign out!---
macam takde hati dan perasaan, takde topik vavavoom nak hapdet untuk blog yang dah suram ni..

tapi yang pasti, ikaa jadi semakin rajin menghadap Twitter. yelaa ikaa dah tutup akaun FB selamanya. Klau korang search nama ikaa pun xkan jumpe lagi, atau sape yg ade friend dengan ikaa --> FB nama "DahxDe" tu ikaa la yang empunya..haha.

adoi sedih ikaa tengok blog sendiri, asal nya header yang ikaa guna sekarang tu untuk sementara waktu je sambil-sambil cari idea buat header baru, last-last melekat trus macam kene gam UHU.. hekhek! entah bila ada masa terluang lagi untuk hadap laptop yang dah lama terbiar kat ceruk bilik..hummm..

Takpe lah, sekarang ikaa kene utamakan kerja dan keluarga, twitter ngan blog peneman setia kala bosan2 tak tau nak buat hape.. korang2 rajinkan lah komen/blogwalk kat blog ikaa ni, ikaa mungkin tak hapdet post tapi skali-skala ade la jugak sign-in untuk singgah ke blog2 kesayangan untuk baca hapdet terbaru korang =)

peace..with love...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

click it if you're a true blogger